PIZZA EN DöNER KOZAN

PIZZA EN DöNER KOZAN Onze producten zijn 100% halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1629 beoordelingen
18 apr 2018 om 14:56 WAS WEER SUPER
17 apr 2018 om 8:08 Jammer dat de opmerking niet gelezen is, verkeerde saus erbij en slechts halve kapsalons i.p.v. wat we gewend waren
17 apr 2018 om 6:51 Jammer dat het eten niet warm was, maar de snaak was voortreffelijk.
12 apr 2018 om 4:03 Verkeerde saus, kapsalon döner was ineens kapsalon shoarma. Uitermate slecht. Niet gewend.
3 apr 2018 om 19:26 Weer erg tevreden
1 apr 2018 om 21:51 Tsja. We hebben het ooit beter gehad, maar ook slechter. Was ook niet duur...
29 mrt 2018 om 10:46 Pizza's waren goed warm en van goede kwaliteit. Al was de hoeveelheid kaas wel wat veel. De pizza met vis was alleen mager belegd, een paar mosselen en wat garnaaltjes en vooral heel veel kaas. Maar bij de goede keuze pizza wel voor herhaling vatbaar.
27 mrt 2018 om 20:44 Heerlijk gegeten
26 mrt 2018 om 20:57 Eten was weer heerlijk helaas wel 20 min te vroeg dus mijn man had koud eten die moest nog van zn werk komen
24 mrt 2018 om 23:22 Ik word helemaal onpasselijk van het feit dat ik tegenwoordig bij alles wat ik online bestel wordt gevraagd een beoordeling in te vullen. Bij dezen weiger ik dus.